Dakwerken Brussel

Leerhuis Dakwerken Brussel heeft een gerenommeerde positie in de markt gecreëerd door producten en diensten te leveren volgens de eisen.

Ons team

We hebben een team van toegewijd personeel aangenomen dat hun zakelijke activiteiten op een bekwame manier uitvoert

Infrastructuur

Ons bedrijf wordt sterk ondersteund door een degelijke en avant-garde infrastructuurfaciliteit die helpt om bulkproductie in de organisatie te hebben.

Over Leerhuis Dakwerken Brussel

Leerhuis Dakwerken Brussel is een van de prominente organisaties, betrokken als fabrikant en leverancier en dienstverlener voor onze producten, waaronder dakconstructies, residentiële daken, metalen dak en nog veel meer

Metalen dakschuren

Aangeboden metalen dakschuur heeft een aantrekkelijk en innovatief uiterlijk waardoor deze geprefabriceerde oplossingen zeer gewenst en geëist worden door de klanten.

Industriële dakbedekkingen

We brengen onze uitgebreide industriële ervaring en expertise op dit gebied voort en bieden een hoogwaardig assortiment industriële dakschuren.

Residentieel dakbedekking

We bieden onze klanten een exclusief aanbod aan residentiële dakdekkersdiensten. We kopen producten van betrouwbare leveranciers die voor verbeterde en duurzame producten zorgen.

Waarom wij?

Door kwaliteitsproducten en -diensten op de markt te bieden, hebben we een enorme klantenkring in het hele land gecreëerd. We zorgen ervoor dat de producten worden vervaardigd in overeenstemming met industriële normen en standaarden met als doel de geloofwaardigheid in de markt te handhaven. Lees hier meer over dakwerken Brussel

24/7 ondersteuning

tijdige levering

Laatste updates

Onderhoudstips dakspanen

Dak met grind

Een asfaltdakspaan dak onderhouden

Een daksysteem is een grote investering voor huiseigenaren en kan een aanzienlijk deel van de bouwkosten vertegenwoordigen.
Het is de taak van een dakdekker om de huiseigenaar te helpen zijn of haar investering te beschermen door regelmatig grondig en zorgvuldig onderhoud op het dak uit te voeren. Dit kan helpen ervoor te zorgen dat het goed wordt beschermd.

Vier stappen naar regelmatig dakonderhoud

Een dakdekker kan een huiseigenaar helpen zijn of haar asfalt shinglesdak goed te onderhouden door twee keer per jaar vier basisstappen uit te voeren – plus na zware stormen (inclusief ijs-, hagel-, sneeuw- of regenstormen; of andere grote weersomstandigheden zoals tornado’s en orkanen).

Volg deze onderhoudslijst voor dakbedekking

Het is belangrijk om ook huiseigenaren eraan te herinneren om altijd contact op te nemen met een erkende dakdekker om zowel de inspectie als de reparatie van hun dak te helpen uitvoeren.

1. Huishouden

shingle

Een belangrijk onderdeel van dakonderhoud is het routinematig reinigen, opruimen en opruimen van het dak en de bijbehorende systemen.
Let niet alleen op gordelroos en flitsen, maar ook op andere belangrijke componenten, zoals afvoerpijpen, tuitjes, installaties (zoals dakramen, ventilatieopeningen, schoorstenen, zonnepanelen) en ventilatie.

Dit is wat we aanbevelen:

Huiseigenaren moeten vanaf de grond waar mogelijk regelmatig puin van het dak verwijderen, inclusief bladeren, takken en andere items die het oppervlak kunnen rommelig maken. Je dakdekker kan hiervoor een bladblazer gebruiken, waarbij hij ervoor zorgt dat hij de lucht over het dak blaast (zodat hij geen puin op en onder de gordelroos blaast).

Om de hoeveelheid puin die zich verzamelt te verminderen, snijdt u de vegetatie weg die mogelijk over het dak hangt. (Huur een aannemer in om moeilijk of moeilijk bereikbare gebieden weg te snijden.)

Gebruik een troffel om bladeren en organisch materiaal uit de goten te halen. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat water netjes door de regenpijpen kan lopen.

Huiseigenaren kunnen overwegen om eavestrough-beschermers te installeren, roosters met metalen gaas die opeenhoping van vuil voorkomen en het opruimen vergemakkelijken.

2. Dakinspectie

Nadat het dak is vrijgemaakt, moet de dakdekker het inspecteren op mogelijke problemen of rode vlaggen die op de weg voor problemen kunnen zorgen.

Hij moet deze inspectie twee keer per jaar uitvoeren (we raden lente en herfst aan). Dit geeft hem de mogelijkheid om iets verdachts op te merken, evenals kleine reparaties of kleine reparaties uit te voeren voordat ze grote problemen worden.

3. Reparatie

roof-house

Een opgeleide contractdakwerker moet onmiddellijk reparaties van asfaltdakspanen uitvoeren om de integriteit van de materialen en gerelateerde systemen van het dak te behouden. Kleine reparaties die op de juiste manier worden uitgevoerd, kunnen na verloop van tijd grotere problemen of grotere reparaties helpen voorkomen.

Vervang of repareer ontbrekende, gebroken of verbogen gordelroos: een dakdekker kan dakcement en / of spijkers gebruiken om gordelroos te repareren die zijn gescheurd of los. Hij kan ook gordelroos vervangen die zijn losgebroken of weggeblazen.

Vervang of installeer Valley Flashing

Een dakdekker kan ook overwegen de bestaande vallei te laten knipperen als deze is gecorrodeerd, gebarsten of niet langer op zijn plaats blijft – waardoor de waterdichtheidseigenschappen worden bedreigd.

Vervang Ander knipperend

Uw dakdekker kan dakcement en spijkers gebruiken om metaalflits rond schoorstenen, dakopeningen of andere installaties te vervangen als de flitsen los of verrot zijn. Als u de goot tegen baksteen installeert, wordt geadviseerd om koper of gegalvaniseerd staal te gebruiken, omdat kalk in baksteenmortel aluminium kan corroderen

5 dingen die u moet weten voordat u uw dak vervangt

Dak

1. Kijk rond

Sommige dakdekkers maken zich niet veel zorgen over de klanttevredenheid, omdat het vervangen van een dak een taak van om de paar decennia is, wat betekent dat ze niet op terugkerende klanten hoeven te rekenen. Bovendien kiezen veel huiseigenaren (ten onrechte) hun dakdekker grotendeels op basis van prijs, en veel dakdekkers huren werknemers met lage lonen in, zodat ze de laagst mogelijke biedingen kunnen uitbrengen. Dit alles wil zeggen: je moet uiterst voorzichtig zijn met wie je inhuurt

2. Strip het oude weg


Het is toegestaan ​​om twee lagen asfaltshingles op uw dak te hebben, dus als er nu maar één is, kunt u een nieuwe laag bovenop installeren. Dat bespaart u maar liefst $ 1.000 en behoorlijk wat rommel, maar het betekent dat de dakdekker het dek en de flitsen eronder niet kan inspecteren en repareren. Als u in een koud klimaat leeft, kan de aannemer door het oude dak weg te halen een ijs- en waterschild installeren, een rubberen membraan dat wordt gebruikt om lekkage bij de dakrand te voorkomen in het geval van ijsvorming

3. Ga naar de bovenste plank

Om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw dak – en u wat verkooppunten geeft wanneer u klaar bent om te verhuizen – kiest u voor producten van topkwaliteit. Dat betekent: 50 jaar gordelroos (gordelroos met de langste beschikbare garantie voegen slechts $ 300 tot $ 500 toe aan uw totale kosten) met een “architecturale” uitstraling (variërende kleur en dikte die een luxe karakter creëert voor slechts $ 250 tot $ 750 extra). U wilt ook kiezen voor koperflitsen, het meest duurzame metaal voor het afdichten van de voegen waar een dak een muur of een ander dak ontmoet, wat $ 1.000 of meer kan toevoegen in vergelijking met aluminium.

4. Besteed aandacht aan het papierwerk

Dak

Voor zo’n snelle klus – twee tot vijf dagen, afhankelijk van de grootte en stijl van het dak – brengt dakbedekking een enorme hoeveelheid aansprakelijkheid en geld met zich mee. Drie documenten zijn essentieel: 1) De meeste steden hebben een bouwvergunning nodig voor een dakproject; dit kan helpen ervoor te zorgen dat uw aannemer de bouwcode volgt. Bovendien is uw dakgarantie waarschijnlijk ongeldig als u de vergunning niet krijgt. 2) Een schriftelijk contract dat alle overeengekomen details, producten en kosten van het project specificeert. 3) Een aan u gerichte brief van de verzekeringsmaatschappij van de aannemer waarin wordt bevestigd dat het specifieke project onder het compensatie- en aansprakelijkheidsplan van de dakdekker valt.

5. Betaal niet totdat je de magneet ziet

Als je oude dakbedekking hebt verwijderd, kwamen er ongeveer 10.000 spijkers bij – en de meeste landden op je gras, mulch en oprit. Aannemers hebben een hulpmiddel dat het gemakkelijk maakt om deze op te pakken – een gigantische magneet op wielen die ze over de tuin passeren om de gevallen bevestigingsmiddelen te grijpen, zodat ze geen lekke banden of verwondingen veroorzaken. Maar werknemers herinneren zich er niet altijd aan om het naar de werklocatie te brengen. Dus als je nagels ziet rond (je weet het), wanneer je dakdekker langskomt voor de laatste betaling, vraag hem om de magneet te brengen en de eer te doen terwijl hij daar is.

Voordeel van metalen dakbedekking

Metaal verslaat conventionele dakbedekkingsmaterialen op verschillende manieren:
Verwacht leven. Als het goed is geïnstalleerd, moet een metalen dak net zo lang meegaan als het huis, water afsluiten, harde wind overleven en gemakkelijk sneeuw afwerpen. Metaal is bestand tegen vuur, meeldauw, insecten en rot.
Garanties variëren sterk, maar de meeste bedrijven ondersteunen hun producten 20 tot 50 jaar. Verfafwerkingen hebben doorgaans een 30-jarige beperkte garantie.

Gewicht. Vergeleken met het gewicht van tegels met 750 pond per vierkant (een oppervlakte gelijk aan 100 vierkante voet) of betontegel met 900 pond per vierkant, is metalen dakbedekking zeer licht van gewicht. De meeste variëteiten lopen van 50 tot 150 pond per vierkant.

Vanwege het lichte gewicht van het materiaal, kunt u besparen op engineering en het bouwen van de ondersteunende structuur. Als u een huis of een toevoeging bouwt, kunt u het aantal dakondersteuningsleden vaak verkleinen of verminderen.

Sommige soorten metalen dakbedekkingsmaterialen kunnen over een bestaand dak worden aangebracht zonder dat er afscheuring of extra structurele ondersteuning nodig is.

Metalen dakbedekking

Snelheid en gemak van dakinstallatie. De meeste metalen dakbedekkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in secties met meerdere grind of in 12- tot 36-inch brede panelen.
Een ervaren aannemer kan deze snel installeren. Als uw dak is ontdaan en er een storm op komst is, kan het verkorten van het proces met een dag of twee een cruciaal voordeel bieden. Uiteraard is er ook een aanzienlijke arbeidsbesparing als u de dakinstallatie gemakkelijker en korter kunt maken.

Vuurbestendig. Omdat metalen dakmaterialen niet brandbaar zijn, hebben ze meestal een klasse A brandklasse (de meest brandwerende klasse). Houd er rekening mee dat een deel van de algemene classificatie van een dak afhankelijk is van materialen onder het oppervlak die ook in intense hitte kunnen ontbranden. De meeste metalen daken aangebracht over een brandbaar materiaal zoals houten gordelroos hebben om deze reden een lagere Klasse C-classificatie. Zie opmerkingen onder “Metalen dakbedekking nadelen” met betrekking tot problemen bij een woningbrand.

Warmtegeleiding. Metaal reflecteert stralingswarmte van de zon en minimaliseert de warmtewinst in de middag. Dit betekent dat u overdag energie bespaart die nodig is voor airconditioning. Hoewel het materiaal zelf weinig isolatie R-waarde heeft, kan metalen dakbedekking worden aangebracht over hardschuimisolatie met zeer hoge R-waarden. Bovendien maken veel systemen gebruik van dode lucht tussen het metaal en het dak om de energie-efficiëntie te verhogen.

Minimale dakhelling. De meeste metalen dakbedekkingsmaterialen kunnen op zacht hellende daken worden geïnstalleerd zonder te lekken. De minimale dakhelling is meestal 3-in-12 (het dak stijgt 3 inch voor elke horizontale voet).
Maximale regenval en sneeuw. Metalen dakbedekking is praktisch ongevoelig voor regen en sneeuw vanwege de manier waarop de panelen in elkaar grijpen en omdat de oppervlakken hard en glad zijn. Bovendien worden donkere tinten van metalen dakbedekking snel warm in de sneeuw, waardoor de sneeuw smelt.

Vraag een offerte aan

Ontvang een gratis offerte van Leerhuis Dakwerken Brussel voor onderhoud, reparatie of vervanging van daken. Geef ons wat details en we zullen de beste oplossing voor uw behoeften uitwerken.

Neem contact met ons op!